Cara Pujuk Perempuan Merajuk, Mesti Baca!

  • Whatsapp
Cara Pujuk Perempuan Merajuk Senang Je
Cara Pujuk Perempuan Merajuk Senang Je

Saya nak share tips cara pujuk perempuan merajuk, kalau nampak orang perempuan dah mula muncung sedepa ada lah tu benda tak kena.

Takyah pening pening, pujuk je ikut tips saya ni confirm tersenyum lebar. Lagi lagi yang hujung tu, tudung senang bentuk siapa tak suka kan?

Cara Pujuk Perempuan Merajuk

  1. Kasih bunga
  2. Makanan manis (kue, donat, ice cream)
  3. Baju baharu

Baca:

Betulke susah nak pujuk perempuan yang merajuk?

Tips Pujuk Perempuan Merajuk

  • Minta maaf je walaupun kau rasa kau tak salah
  • Pinjamkan telinga untuk dia, dengar je dia membebel
  • Lembutkan ton suara bila bercakap, confirm cair
  • Surprise untuk dia, murah murah pun takpe, mesti hilang merajuk

5 Hadiah Yang Boleh Pujuk Perempuan

  1. Coklat
  2. Tudung shawl/bawal
  3. Make up
  4. Handbag
  5. Kasut

Tips Nak Pujuk Perempuan Merajuk

  • Lagi makanan
  • Puji cantik or comel
  • Call dia or voice suara kat dia
  • Gurau dengan dia sampai dia rasa happy
  • Spend time dengan dia

Jangann pening pening nak pujuk perempuan. Bagi je hadiah jam aynen nih konfem senyum sampai telinga..

Perempuan merajuk? Pujuklah senang je nak pujuk perempuan. Spam her, show that you really need her. She will be okay, ataupun bagi hadiah untuk dia, jam aynen kan ada guys.

Related posts